24. april 2014
Anmeldelse af restaurant Frederikshøj
For et par uger siden var jeg i Århus, hvor jeg bl.a. spiste frokost på en Danmarks bedste restauranter. Det var en meget stor fornøjelse.
Restauranten er eksklusiv og minimalistisk indrettet, der er en god stemning og der er rart at være. Servicen er helt i top, deres tjenere kan deres fag til fingerspids.
Maden var smukt anrettet, fantastisk, delikat og ekstrem velsmagende. Portionerne er større end hvad jeg er vant til, når jeg går ud og spiser i København.
Hvis du endnu ikke har besøgt restaurant Frederikshøj, er du virkelig gået glip af noget. Nedenfor finder du nogle billeder af stedet og maden.
Oksetatar
Flæskesvær & waldorfsalat
Snack
Snack
Makrel i tomat
–
–
2 forskellige slags smør, den ene med tørret skov….
Torsk & stenbiderrogn
En kok kommer med hovedretten.
Due og unghane, med rødbede, dumplings, svampe, lakrids, knoldselleri mm.
Kiwi
Hvid chokolade & ananas
Skriv et svar