19. juni 2014
Anmeldelse af Strangas dessert boutique
Her forleden cyklede jeg forbi Michelin-kokken Nikolaos Strangas eksklusive dessertforretning der ligger på Åboulevarden.
For ca. 4 år siden mødte jeg Nikolaos i forbindelse med madoptræden i Magasin, og siden dengang har jeg jævnligt fulgt med i Nikolaos mange aktiviteter. Jeg har en svaghed for goumetkager.
Som altid er det en fornøjelse at besøge forretningen. I selve konditorlokalet havde alle travlt med at lave forskellige slags dessertkager.
Jeg lod mig i stedet blive forført at de mange skønne kager i disken, og valgte bestille en af de eksklusive kager.
Valget faldt på ”Strangas pure nordic. Ren mørk chokolademousse lavet på 70 % Valrhona chokolade, afbalanceret med en frisk letsyrlig havtorn & mangomousse”.
Chokolademoussen er silkeblød og balancen mellem mango og havtorn er helt perfekt. Det er en kage to die for som jeg varmt kan anbefale.
Ja, i det hele taget er alle Strangas dessertkager anbefalingsværdig.
Skriv et svar