23. juni 2014
Kold avokadosuppe med sprødristet bacontern
Jeg elsker avokadoer i alle afskygninger, og jeg kan ikke få for meget. Her forleden lavede jeg denne skønne suppe. Her følger opskriften.
3 modne avokadoer
saft en ½ citron
½ tsk. salt
1 dl. madlavningsfløde 8%
1 pkt. Bacontern
1 liter vand
2 hønsebouillon terninger
Peber
Avokadoerne pilles ud af skrællen, skæres i grove stykker og kommes i en blender.
Den halve citron presses og saften hældes i blenderen.
Bacontern ristes til de har fået en gylden farve, og lægges på et stykke køkkenrulle.
En liter vand koges og 2 bouillonterninger opløses.
Et par deciliter af bouillonen hældes i blenderen, og ingredienserne blendes til cremet masse.
Resten af hønsebouillonen hældes i en gryde. Madlavningsfløden og avokadomoussen kommes i og røres sammen.
Suppen krydres med lidt salt og peber.
Suppen varmes kortvarigt op, den må endelig ikke koges for så begynder den at skille.
Suppen sættes til afkøling, og lige inden servering drysses lidt bacontern henover suppen.
Skriv et svar