17. juni 2014
Risotto med kantareller og persille
Her for et par dage siden lavede jeg denne skønne ret, og her følger opskriften.
½ dåse tørret kantareller
200 gr. risottoris
sjat hvidvin
løg
ca. 2. dl. oksebouillon
parmesanost
persille
salt
peber
Kantarellerne lægges i blød i et par timer.
Løget snittes og svitses til de er gyldne.
En sjat hvidvin hældes i gryden, og der røres let til væsken er absorberet.
Kantarellerne snittes fint, og kommes i gryden sammen med væden de ligger i.
Oksebouillonen hældes i gryden lidt af gangen til det er absorberet.
Et stykke parmesanost rives fint.
En håndfuld persille klippes i mindre stykker.
Mens risene stadig er lidt hårde, kommes parmesanost og persille i retten.
Retten smages til med lidt salt og peber.
Skriv et svar