5. juni 2014
Stegte nudler med oksekød, rød peberfrugt og broccoli
Det er tusind år siden, at jeg sidst har spist stegte nudler. Her forleden lavede jeg denne skønne ret og her følger opskriften.
3 spsk japansk soja
1 spsk sukker
1 pk. Okse snitsler
3 spsk. japansk soja
1 løg
4 hvidløg
et stykke ingefær
1 pk. Champignon
½ peberfrugt
½ broccolihoved
en sjat solsikkeolie
300 gr. nudler
Stege væde
2 dl. kyllingefond
5 spsk. fiskesauce
3 spsk. madlavningssake
2 tsk. sukker
1 spsk. majsstivelse
Kødet skæres i tynde strimler og steges et par minutter i lidt olie.
Soja og sukker tilføjes og der steges videre. Kødet kommes i en skål, hvor det marineres.
Nudlerne koges i et par minutter, de skal stadig være lidt hård, når tages af og kommes i koldt vand.
Løg og hvidløg snittes fint.
Ingefær snittes til tynde stave.
Svampene renses og peberfrugten vaskes og snittes fint.
Broccoli deles i fine buketter.
Løg, hvidløg og ingefær svitses i lidt olie.
Grønsagerne kommes på stegepanden, hvor det vendes mens stege væden hældes lidt af gangen henover.
Lige inden servering kommes nudlerne i og, det blandes med de øvrige ingredienser.
Skriv et svar