24. oktober 2014
Irmas hemmelige køleskab
Hvor tit spiser du en god bøf?
Jeg spiser ikke bøffer særlig tit, men når det sker så skal kvaliteten bare være iorden.
Her i weekenden besøgte jeg Irma forretningen der ligger i Amagerbro Center.
Mens jeg ellers gik og kiggede efter piskefløde, fik jeg øje på et lille køleskab som stod lidt for sig selv.
Min nysgerrighed blev pirret, for køleskabet var meget lille, lidt ligesom dem du finder hos den lokale kiosk.
Til min overraskelse hang der 2 store stykker oksekød til modning i skabet.
Min glæde ville ingen ende tage, tænk at bøffer fra sunde kvæg, der har gået på de jyske grønne marker, nu har ramt Irmas køleskab.
Desværre kunne jeg ikke se hvor kødet stammer fra. Men ud fra sedlen der hang på et af stykkerne, er det Hadsund Kreaturslagteri som formidler kontakten til nogle af de landmænd der producere kvalitetskvæg. Et slagteri der har fokus på kvægets tarv, og på at give dyrene en så skånsom slagtning som muligt.
Jeg skal helt sikkert smage deres bøffer. Det kunne være meget sjovt, at se om kvaliteten matcher de gode slagtere i København city.
Skriv et svar