7. oktober 2014
Nordic taste
I august måned deltog jeg i madeventen ”Nordic Taste”, som er fast begivenhed under madfestivalen.
I år blev mine smagsløg virkelig testet. Jeg bryder mig ikke om hvid chokolade, og jeg synes ikke at lakrids hører hjemme i mad.
Derudover fik jeg i 9. klasse en rigtig dårlig oplevelse i Italien, hvor jeg fik med at få serveret lammehjerne på den dårlige måde. Men det blev heldigvis vendt til en positiv oplevelse.
Nedenfor finder du billeder fra de forskellige restauranter.
AOC: Kalvebrissel med korn, majs og urter
Marv & Ben: Saltet, cremet, friteret lammehjerne & fermenteret lammehjerne
Søren K: Sildeburger – Branteviksild i maltbolle med sprød fennikel, rødløg og dild samt Västerbotten majo
Restaurant Salt: Saltet svinekæber braiseret med Herslev øl, morkelpuré, råsyltet kirsebær og svampecrumble
Strandbaren Stokkøya: Let gravet helleflynder – remmetangsalat med hvidkål og gulerod – hjemmelavet soya – brændt sukkerpulver – syltet draugtare (tang).
Hotel Saxkjøbing: Saltet/brændt torsk, brunet smør emulsion, malt grene, kål fra egne marker samt dild og lavendel.
Restaurant Skov: Rensdyr – rødbede – hybenrose – røget friskost – solbær
B.A.R krog&vinbar: Rødbeder – røget marv – bær – kastanjer – hyldebær
No 1: Æbler – skyr – hvid chokolade
Kokkeriet: Citronfromage & lakrids
Som altid er der en fornøjelse af deltage.
Seneste indlæg
Seneste kommentarer
- Steen Schmidt Hansen til Hollandske kroketter
- zoe til Hollandske pandekager er delicious
- zoe til Kammuslinger med Myoga
- Chr. Tange til Kammuslinger med Myoga
- Liv Appel til Hollandske pandekager er delicious
Skriv et svar