29. april 2012
Gå sommeren i møde med de lækreste tips fra Rasmus Kofoed
Lørdag den 2. juni får du mulighed for at opleve verdens bedste kok Rasmus Kofoed.
Rasmus holder en times foredrag om gastronomi på topniveau.
Her vil Rasmus dele ud af sin viden om råvarer, hvad han betragter som kvalitet når han laver mad, hvilke kriterier der skal være opfyldt før han er tilfreds, hvad der gør arbejdet med gastronomi fascinerende, og hvad der kendetegner den mad som han er blevet så kendt for.
For virkelig at komme under huden på Rasmus, så serveres økologisk champagne og fire forskellige gourmetsnacks af sæsonen råvarer udviklet og tilberedt i Geraniums køkken.
Rasmus Kofoed er meget efterspurgt og siger stor set nej til alt. Dette foredrag bliver nok det eneste, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på Rasmus. Hvis du interessere dig for mad og hvad du spiser, så bør du ikke gå glip af denne unikke oplevelse.
PS. Salget af pladser er igang.
Skriv et svar