5. september 2012
Kylling i fad med Marokkansk mynte og ingefær
I lørdags købte jeg en lille potte Marokkansk mynte i Torvehallerne. Jeg har aldrig rigtig haft grønne fingre, men man skal jo starte et sted.
Hvis mynten stadig er i liv om 14 dage, så skal jeg have en kryddderurt mere.
I søndags lavede jeg kylling med ris og let kogte bønner. Her følger opskriften.
3 økologiske kyllingelår
Marokkansk mynte
Ingefær
Olivenolie
Ris
Grønne bønner
Salt
Et bundt mynte snittes fint og et stykke ingefær rives fint. Begge dele kommes i en lille skål med olivenolie og groft salt. Det hele blandes og moses let. De 3 kyllingelår pensles med mariaden og tilbredes i ovnen i 45 minutter ved 175 grader.
Risen koges som anvist på pakken. Bønnerne vaskes, stilken fjernes og koges ganske let.
Så er der serveret.
Skriv et svar