18. juni 2013

Pølser, ravioli og broccoli

Det er sommer og jeg er gået i gang med at teste pølser.
Her forleden fik jeg fat i nogle pølser med skovsvampe og bacon, og med lidt nemt tilbehør blev det til denne ret. Her følger opskriften.

1 pk. pølser med skovsvampe og bacon
1 pk. Revioli med spinat og ost
olivenolie
parmesanost
håndfuld broccoli buketter

Pølserne steges i 15 minutter ved svag varme.
Revioli koges i let saltet vand med lidt olie.
Broccoli buketter koges i let saltet vand i et par minutter.
Osten rives fint.
Pølserne og tilbehør anrettes på tallerken, og et par dråber olivenolie og lidt parmesan drysses henover pastaen.

Pølserne smager nogenlunde, dog synes jeg at baconen tilførte pølserne lidt for meget salt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *