25. juni 2014
Rabarbergrød med flødeskum
Jeg elsker den klassiske sommerdessert rabarbergrød med flødeskum. Her forleden lavede jeg den for første gang iår. Her følger opskriften.
1 bundt rabarber
1 vanillestang
1/4 piskefløde
sukker
lidt vand
Et bundt rabarber skylles, skæres i grove stykker og kommes i en gryde.
Vanillestangen flækkes og kommes i gryden sammen med en lille sjat vand.
Rabarberstykkerne koges ved svag varme til de er møre.
Skålen afkøles i en balje med koldt vand for at stoppe kogningen.
Grøden smages til med lidt sukker.
Pisefløden piskes med lidt sukker til en blød let fast creme.
Grøden og flødeskummen anrettes på små tallerkener.
Seneste indlæg
Seneste kommentarer
- Steen Schmidt Hansen til Hollandske kroketter
- zoe til Hollandske pandekager er delicious
- zoe til Kammuslinger med Myoga
- Chr. Tange til Kammuslinger med Myoga
- Liv Appel til Hollandske pandekager er delicious
Skriv et svar