15. november 2010

Event: Hvad betyder gastronomi for dig?

Gastronomi betyder jo meget for mig, er på mange måder mit liv, privat og professionelt. Jeg elsker at lave mad, finde på nye retter af gode råvarer og prøver, at føre så meget som muligt ind i mit private liv også. Især ligger det mig enormt meget på sinde, at bringe de gode dyder ind i mine børns liv, så de kan få lige så megen glæde ud af at drikke og spise godt, som jeg har haft. Jeg prøver at lære dem de store personlige, sensoriske og sociale glæder der er forbundet med det gode måltid”. Thomas Rode Andersen
Køkkenchef og direktør hos Kong Hans Kælder

Læs mere om de forskellige events http://www.sakana.dk/events/
Læs hvad du får ud af et års medlemskab http://www.sakana.dk/medlemskab/

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og vær den første der får besked om de nyeste events, insider-tips, interviews, madanmeldelser, restauranter og trends. Nul spam. http://www.sakana.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *