15. september 2013
Pasta med aubergine og champignon
Her i fredags lavede jeg denne og velsmagende efterårsret og her følger opskriften.
Lidt pasta
4 skiver aubergine
5 østershatte
6 champignon
sjat madlavningsfløde
parmesanost
persille
salt
peber
Pastaen koges i 8 minutter i letsaltet vand tilsat lidt olie.
Aubergine skylles og østershatte børstes og skæres i grove stykker.
Enderne på champignon fjernes, skylles og skæres i skiver.
En ⅓ af osten rives.
Grøntsagerne steges ved høj varme i lidt olie.
Madlavningsfløde hældes på panden, og retten krydres med salt og peber.
Osten hældes i og der røres let til den er smeltet.
Vandet hældes fra pastaen, og den vendes på panden sammen med de andre ingredienser.
Retten anrettes på en tallerken og drysses lidt friskklippet henover.
Skriv et svar