7. oktober 2013
Foredrag og smagning af Bourgogne-vine
En spændende og unik event om Bourgogne-vine.
Hvis vejret tillader det, bydes der velkommen på Marmorbroen, hvor vi sabler vinen Weingut Henninger.
Herefter holdes et fascinerende foredrag om Bourgogne-vinen, og under foredraget smager du 5 unikke og eksklusive vine, og du får serveret 8 lækre tapas, der er tilberedt af “Det Atonome Køkken”.
Om foredraget
- Du hører om Bourgogne-vinens historie og om lande, der producerer Bourgogne-vine.
- Du lærer om de forskellige typer Bourgogne, der serveres under foredraget.
- Du lærer om forskellen på de enkelte Bourgogne-vine.
- Du bliver bevidst om, hvad du skal kigge efter, når du køber Bourgogne.
- Du får kendskab til, hvilke råvarer du bør servere til Bourgogne, så den kommer til sin ret.
Når du går fra eventen, har du fået
- En viden om Bourgogne, dens historie og de lande, der producerer den delikate vin.
- Et indblik i, hvordan den delikate vin fremstilles, og hvad der gør de forskellige processer enestående.
- En forståelse for, hvad gør denne eksklusive vin unik.
- Et kendskab til, hvordan du serverer Bourgogne på bedste vis.
- En smagning af 5 forskellige Bourgogne, de færreste har smagt.
De 5 forskellige vine er Weingut Henninger 1994, Les Clos 2002, Le Haut-Mesnil 2009, Weisenheimer Halde 2010 og Donaine Des Variolles 2000.
Alt i alt får du et 2 timers langt foredrag om unikke og eksklusive Bourgogne-vine, der afholdes af den daglige leder Torben Birch. Glæd dig til unikke vine og tapas af en helt særlig karakter. Klik her for at læse mere om eventen
Skriv et svar