28. april 2011

Anmeldelse: Restaurant Pak-ka

På Vesterbro ikke så langt fra Halmtorvet ligger en kinesisk dim sum restaurant ved navn Pak-ka. De servere de lækreste sprøde og delikate dim sum af meget meget høj kvalitet. Blandt kinesere er denne restaurant meget populær, til frokost er restauranten pakket med kinesere og de kommer ikke på grund af indretningen.

I sidste uge besøgte jeg restauranten ved frokosttid, jeg bestilte 3 forskellige slags dim sum og fik serveret 3 stykker af hver.

Forårsruller med and
Yderst sprøde let parfumeret ruller. Anden var skåret ultra ultra fint, grønsagerne såsom gulerodsstrimler og finthakket selleri var snittet lidt grovere men stadig meget fint. Rullerne var let krydderet med en hint af ingefær og koriander. Der var en rigtig fin balance mellem råvarerne og krydderierne. Til rullerne blev der servet en saltet soja sauce der fungerede rigtig godt med rullerne.

Tigerrejer i rispandekager
I hver rispandekage lå der 3 store dampet tigerrejer. Tigerrejerne var perfekt tilberedt, de var sprøde, saftige og havde masser af smag. Det kræver sit håndværk at kunne tilberede tigerrejer til perfektion. Pandekagerne lå i en lavsaltet soja sauce og den fungerede rigtig fint med rejerne.

Dybstegte svinekødboller
Aldrig har jeg smagt så lækker en dybstegt dej. Dejen der var svøbt omkring svinekødsbollerne var meget let, luftig, sprød og havde en sødlig overflade. Indersiden af dejen var en smule klæg men det var helt perfekt. Svinekødet, svampe og gulerodsstrimler var hakket meget fint. Til svinekødbollerne blev der serveret en saltet soja sauce. Det skabte en fin balance.

Det er en restaurant som jeg kun kan befale på det varmeste, jeg skal helt sikkert besøge dem igen.

Læs mere om Pak ka her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *