2. maj 2011
En sublim middag tilberedt med masser af kærlighed
Lørdag den 4. juni 2011 afholdes den eksklusive event ”Havets delikate tournedos” hos Kong Hans Kælder.
Nu har du chancen for at møde og høre et foredrag med Michelin-kokken Thomas Rode Andersen, og efterfølgende spise en fortryllende middag tilberedt af ham.
Vi starter med et intimt foredrag hvor Thomas fortæller hvorfor hummeren er den råvare det inspirerer ham mest. Dertil får du en ganske unik indblik i hans passion, og hvad der gør arbejdet med kvalitetsråvarer fascinerende.
Som noget ganske enestående har Thomas sagt ja tak til, at sammensætte og tilberede en meget meget lækker middag, hvor hummeren er omdrejningspunktet.
Thomas har fået frie tøjler, så han vil tilberede hummeren på 4 forskellige måder. Men det er ikke BARE på 4 forskellige måder, han slipper kreativiteten løs og sender dig på en fortryllende rejse, hvor du får 4 forskellige unikke smagsoplevelser. Middagen rundes af med velsmagende oste og lækker dessert.
Skriv et svar