19. maj 2011
Et portræt af en mesterkok
køkkenchef og direktør for en af Københavns fineste restauranter Kong Hans Kælder, der siden 1983 har haft en Michelin-stjerne.
Lene og Sven Grønlykke åbnede Kong Hans Kælder i 1976 sammen med Inge og Klaus Rifbjerg. Siden åbningen har
Kong Hans Kælder haft 3 forskellige køkkenchefer Michel Michaud (1976-1980) og Daniel Letz (1081-1996). I 1996 tiltrådte Thomas stillingen og han har med en sikker hånd sikret, at Kong Hans Kælder har bevaret sin position der kendetegnes som den ypperste luksus og gastronomi.
Thomas er ikke kommet sovende til tingene. Hans lidenskab for gastronomi, råvarer af højeste kvalitet, øje for detaljer og hårdt arbejde betyder, at han snildt tilbringer 12 timer om dagen i køkkenet hos Kong Hans Kælder for, at sikre at KUN det bedste af det bedste bliver serveret til gæsterne.
Nu er der KUN 8 dage tilbage til…
tilmeldingsfristen til eventen ”Havets delikate tournedos” der afholdes lørdag den 4. juni 2011.
Event er den sidste i rækken inden sommerferien.
Gå ikke glip af denne unikke chance for, at gå sommeren i møde med en uforglemmelig sanselig smagsoplevelse på første klasse.
Som en af de få, får du mulighed for at møde Thomas også kendt fra TV-programmet 4-stjerners middag på kanal 5 ansigt til ansigt.
Thomas vil holde et foredrag om sin favorit råvare nemlig hummeren, råvaren der inspirerer ham mest.
Under foredraget får du en unik viden om hvad der gør arbejdet med en råvare som hummeren fascinerende, og en indsigt i hvordan du kan skabe fire eksklusive smagsoplevelser ved, at tilberede hummeren på fire forskellige måder.
Det er selvfølgelig ikke nok kun, at høre Thomas tale om tilberedningsteknikkerne. Efter foredraget får du serveret hummer tilberedt på fire forskellige enestående måder samt oste og dessert.
Kom og få en enestående aften i gastronomiens tegn i selskab med andre kvinder, der synes at det er fantastisk at fordybe sig i gastronomi.
Læs mere om eventen her
Nu er der KUN 8 dage tilbage til…
tilmeldingsfristen til eventen ”Havets delikate tournedos” der afholdes lørdag den 4. juni 2011.
Event er den sidste i rækken inden sommerferien.
Gå ikke glip af denne unikke chance for, at gå sommeren i møde med en uforglemmelig sanselig smagsoplevelse på første klasse.
Som en af de få, får du mulighed for at møde Thomas også kendt fra TV-programmet 4-stjerners middag på kanal 5 ansigt til ansigt.
Thomas vil holde et foredrag om sin favorit råvare nemlig hummeren, råvaren der inspirerer ham mest.
Under foredraget får du en unik viden om hvad der gør arbejdet med en råvare som hummeren fascinerende, og en indsigt i hvordan du kan skabe fire eksklusive smagsoplevelser ved, at tilberede hummeren på fire forskellige måder.
Det er selvfølgelig ikke nok kun, at høre Thomas tale om tilberedningsteknikkerne. Efter foredraget får du serveret hummer tilberedt på fire forskellige enestående måder samt oste og dessert.
Kom og få en enestående aften i gastronomiens tegn i selskab med andre kvinder, der synes at det er fantastisk at fordybe sig i gastronomi.
Læs mere om eventen her og reservér en plads.
Skriv et svar