30. august 2011
Anmeldelse: Nordic taste 2011 – del 1
Jeg elsker smagsprøver og især når det er gourmet restauranter der har lavet lækkerierne. Da Nordic taste bød på 10 smagsprøver, var jeg på med det samme. Her følger de først 5 smagsprøver.
Molskroen
Et stykke smørrebrød fra Molskroen med røget ål, sprødt rugbrød, solæg og tomat.
Restaurant Strandtangen
Rimmet laks med krydderurte-skorpe garneret med røget muslinger, pocherede rodbeder, peberrod, ærter, ærteskum, croutons, rødbede-jus og krydderurter.
Kongenshus Kro & Hotel
Øllebrød, blåbær, estragonog knuste kys
Restaurant No 1
Fennikel-Crudité, hvidsild, rapsolie-mayo, syrnet fløde, fennikelfrø, vilde kørvel.
Häckeberga Slott/Karlaby Kro
Lättrökt pressylta av fläsklägg och Karl Johan svamp samt gele av äpple oct älgört, picklad, persiljerot, pepparotsand.
Der er kun et sige, de smagte alle fantastisk.
Skriv et svar