14. oktober 2011
Nu er det ved at være sidste chance……
Tilmeldingsfristen til eventen ”H.W. Larsen’s unikke køkkentøj” udløber kl. 24.00 i aften.
Onsdag den 19. oktober 2011 kl. 17.30 afholdes eventen ”H.W. Larsen’s unikke køkkentøj”. En aften hvor det står i køkkenredskabernes tegn.
Eksperten i køkkenredskaber Benjamin Jensen byder velkommen kl. 17.30 med velkomstgodter.
Kort efter holder Benjamin 1½ times et fascinerende foredrag om 10 forskellige køkkenredskaber som du bør eje.
Benjamin vil tale om følgende:
Gammeldags bordhakker til dig, der savner hakkekød af god kvalitet, og er derfor ivrig efter at kaste dig ud i at lave hjemmelavet hakkekød.
Tagine der egner sig perfekt til langtidsstegning under keramik låg, den er som skabt til den kolde tid vi går i møde.
Keramisk kniv, som du ved så har Raw food bølgen også ramt Danmark, og denne kniv er oplagt til dette formål.
Røgpistol til dig der f.eks. er vild med røget laks. Den kan bruges til rygning af forskellige lækre råvarer i patentglas. Det ser også rigtig godt ud mens det foregår.
Dehydrater, som er det helt store hit i øjeblikket, den bruges til at tørre frugt, kød og meget andet.
Mandolin – til dig, der er vild med grønt der er skåret tynd.
Santoku kniv, Tojiro – pt. er der størst interesse for den model, og med god grund.
Keramisk stryge stål – den er uundværligt til skærpning af alle slags knive.
Champignon kniv m. børste – Tiden nærmer sig hvor svampene i skoven er modne til plukning – det lille redskab er beregnet til det.
Julienne kniv – et lille redskab der får mange ting til at se ekstra lækkert ud.
Efter foredraget har du mulighed for at købe køkkenudstyr til attraktive priser.
Kom og lad dig inspirere af de nyeste tendenser indenfor køkkenudstyr for KUN 150 kr. Læs mere om eventen her.
Skriv et svar