26. oktober 2011
Ceasar salat med en twist
Den klassiske Ceasar salat smager fantastisk, når jeg laver den kan jeg godt li’ at drysse lidt bacon henover.
Opskrift
1 hjertesalat
1 kyllingebryst
½ pakke bacon
1 skive gammelt brød
lidt parmesanost
Dressing
4 ansjoser
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. mayonnaise
lidt Worchester sauce
75 olivenolie
lidt salt og peber
Renvasket hjertesalat anrettes på en tallerken. Kyllingebryst skæres i tern og steges og afkøles. Bacon steges til det er sprødt og overskyet fedt fjernes med lidt køkkenrulle. En skive gammel brød skæres til tern og ristes på en pande i lidt olivenolie og hvidløg. Kyllingebryst, bacon og brødcrotonner anrettes på en tallerken. Lidt revet parmesanost drysses henover.
Dressingen blandes og blendes til en ensartet masse, og voila velbekomme.
Skriv et svar