5. december 2011
Event: Hvad er egentlig god champagne?
Det kan du få svaret på den 6. januar 2011 kl. 18.30, hvor vi afholder eventen “Livets gyldne dråber” i nogle hyggelige lokaler tæt på Nørreport Station.
Champagne-Sommelier Ulrik Krogh Henriksen’s store passion er champagne (bare kig på fotoet). Han glæder sig meget til at komme og dele sin viden med jer.
Jeg har spurgt Ulrik om hvad du kan forvente, at få ud af at deltage i denne ganske særlige event. Ulrik vil fortælle om følgende:
• Champagnens historie og området Champagne i Frankrig
• De forskellige fremstillingsmetoder, og hvilken betydning det har for det endelige resultat
• De forskellige druesorter og forskellen på disse
• Jordbundsforhold og hvordan det påvirker champagnen
• Lagring
• Mad og champagne med fokus på, hvilken champagne typer der passer til forskelligt mad
Under foredraget kommer du til at smage 4 forskellige Bollinger-champagne de færreste har smagt.
Du får nu mulighed for at deltage i eventen for KUN 555 kr. dvs. du spare 125 kr.
Tilbuddet gælder frem til søndag den 24. december 2011 kl. 24.00, du skal blot taste rabatkoden Bollinger.
Læs mere om eventen her og reserver en plads
Da eventen også er for mænd, er du velkommen til at tage en veninde, kollega eller kæreste med.
4. december 2011
Anmeldelse: Er du til smørrebrødskage?
I starten af Amagerbrogade ligger en lidt usædvanlig bager af høj kvalitet. Johanne’s konditor har for noget tid siden introduceret smørrebrødskager.
Ja, den er god nok, kager der til forveksling ligner smørrebrød, som sælges i smørrebrødsæsker. En skive chokoladekage udgør rugbrød, tynde marcipan cirkler som pølseskriver og cupcake topping som henholdsvis remulade og mayonnaise.
Egentlig var jeg en smule skepsis i forhold til smagen, men det smager faktisk helt fint. Børn ville være glade for at få den slags med som madpakke, og ellers kan man sikkert lave en sjov lille gimmick.
1. december 2011
Byens billigste sushi porcelæn
Hvis du er på udkig efter billig hvid klassisk sushi porcelæn som fungerer, så bør du kigge nærmere på mærket Aida. Aida kan købes i det lokale isenkram til ganske få kroner.
Skriv en kommentar28. november 2011
Event: Livets gyldne dråber
Madame Lily Bollinger (gift til grundlæggeren af champagne huset Bollinger) skulle efter sigende have udtalt:
“Jeg drikker Bollinger- champagne når jeg er lykkelig, og jeg drikker den også når jeg er ked af det. Nogle gange drikker jeg den når jeg er alene, og når jeg er sammen med andre betragter jeg den som helt nødvendig. Jeg nipper til den når jeg ikke er sulten, og drikker den når jeg er. Ellers rører jeg den aldrig – undtagen når jeg er tørstig.”
Bollinger er en af de mest anerkendte og hæderkronet champagne huse i Frankrig. Bollinger-champagne har altid været agent 007 yndlings-champagne i James Bond filmene, Bollinger- champagnen er derfor blevet et meget kendt mærke.
Den 6. januar 2012 kl. 18.30 afholdes eventen ”Livets gyldne dråber”, der er en ganske særlig event. Du får et 2 timers langt enestående foredrag om eksklusiv champagne, der afholdes af den erfarne Champagne-sommelier Ulrik Krog Henriksen vil bl.a. tale om:
Champagne generelt, dens historie og de områder der producerer champagne.
Hvordan den delikate vin fremstilles, og hvad der gør processen enestående.
Hvad der gør denne eksklusive vin unik.
Under foredraget vil du få serveret 4 forskellige særlig udvalgte Bollinger-champagner de færreste har smagt.
Som medlem af nyhedsbrevet får du mulighed for at deltage i eventen for KUN 555 kr. dvs. du spare 125 kr.
Tilbuddet gælder frem til søndag den 24. december 2011 kl. 24.00, du skal blot taste rabatkoden Bollinger.
Læs mere om eventen her og reserver en plads
Læs mere om hvad du får ud af at tegne et års medlem
Da eventen også er for mænd, er du velkommen til at tage en veninde, kollega eller kæreste med.
Skriv en kommentar27. november 2011
Anmeldelse: Restaurant Geist – En sjældent diamant på Kongens Nytorv
Tirsdag aften lagde jeg vejen forbi Restaurant Geist.
For at komme under huden på stedet valgte vi at sidde i baren, hvor vi kunne følge med i alt hvad der foregik i køkkenet. Køkkenet og baren er super lækker indrettet i mørke farver, og den lidt hårde musik der kørte i baggrunden passede perfekt til omgivelserne.
Jeg valgte at bestille nogle retter, som jeg ikke umiddelbart selv kunne finde på, at bikse sammen i mit eget køkken.
Jordskokkerne var kogt til perfektion. Ægget var en anelse fast uden på og helt flydende indeni. Jordskokkerne gik rigtig fint i spænd med ægget og bygkornene. Det smagte fint og det var en interessant sammensætning.
Normalt hader jeg rosenkål et “traume” fra min barndom. Disse rosenkålsblade var sprøde og delikate, og havde en let strejf af salt og sødt. Kammuslingen var stegt perfekt. Der var hældt en grøn pure henover bladene, som var neutral i smagen. Det var en velsmagende ret og de forskellige råvarer passede godt sammen.
En chokolademousse lavet på kvalitets chokolade er bare toppen. Kakaosorbeten var perfekt i konsistensen, silkeblød og ingen iskrystaller også smagte den fantastisk. Chokolademoussen var en smule anderledes end hvad jeg er lige vant til, den var ikke så luftig. Det blev den ikke dårligere af.
Alt i alt et super godt sted, som jeg kun kan anbefale. Det eneste minus er at maden kommer lige hurtig nok.
Skriv en kommentarSushikursus for begyndere
Er du træt af, at hver gang du har lyst til at spise sushi, så skal du først bestille og derefter hente maden?
Er du ivrig efter at lærer, at lave lækkert sushi sammen med dine venner hjemme hos dig, som I efterfølgende nyder over et glas kølig hvidvin?
Er du ivrig efter at overraske en af dine venner på sin polterabend med et yderst delikat og velsmagende sushikursus?
Ønsker du at styrke samarbejdet mellem medarbejderne i en afdeling eller i en virksomhed?
Læs mere om kurset her
Hvad fik du ud af sushi kurset for begyndere?
”Vi er 8 sushi-elskende venner, der aldrig selv før havde prøvet at lave sushi. Vi fik sat en aftale i stand med Zoë Escher. Da hun ankom, fik vi alt rettet an, sat op og gjort os klar til opgaven.
Systematisk, men samtidig med en god drink ved hånden, gik vi i krig med at hakke og skære de forskellige råvarer. Presse, arrangere og rulle forskellig slags sushi. På vidunderlig vis og med mange grin og i højt humør, fik vi sat en kæmpe sushi fest på benene.
Da Zoë Escher var gået, fik vi et festmåltid- og langt mere end vi kunne spise.
Zoë Escher fik os i gang på kompetent vis med nøje anvisninger blandet med hygge og en god oplevelse”.
Maj Ravnsbøl
Mayzeeddesign
23. november 2011
Anmeldelse: Restaurant LéLé på godt og ondt
I mandags om aftenen spiste jeg på LéLé på Vesterbrogade med min veninde Kira Eggers. Da jeg trådte ind i restauranten og så stedet, tænkte jeg at det bliver godt.
Deres drinks er delikate, frisk og super gode.
Deres mad er en skuffelse. Maden er frisk, farverig og de gør meget ud af anretningen. Men men, når det kommer til at marinere kød, krydderurter og dressing går det helt galt.
Forretten Goi Coon dvs. forårsrulle med kylling, tigerrejer & mynte smagte glimrende. Dog havde de kommet så mynte i rullen, at det domineret hele retten og skabte en ubalance i smagsoplevelsen.
Derefter havde jeg bestilt Goi du du dvs. papaya salat med oksekød og vietnamesisk mynte. Retten fejlede ikke noget, bortset fra at der var hældt så meget citrus dressing henover salaten at det sejlede og ødelagde smagsoplevelsen. Dertil havde kødet ligget alt alt for længe i marinaden, smagen var alt for kraftig.
Fremover kommer jeg kun for deres drinks
Skriv en kommentar21. november 2011
Anmeldelse: 3 forskellige delikate snacks
I går var jeg til banko.
Inden selvene spillene gik i gang fik vi serveret lidt snack og buffet. Temaet i år var det nordiske køkken. Buffen var ikke noget særligt, men snacken var rigtig god.
På bordet stod der 3 små kurve med vagtelæg, sellerichips og en slags vandbakkelse med en slags laksemousse. Alle tre var frisk og super fin i smagen.
20. november 2011
Anmeldelse: Har du smagt kaffen Blackburn Tanzania?
Blackburn Tanzania er en af verden mest velsmagende og fineste kaffe. Den har en god krop og ren smag med strejf af solbær og en fin syrlighed med appelsin noter. Den er rund i smagen, har dybe og ingen bitter eftersmag. Denne fantastiske kaffe kan købes hos Kontra Coffee.
Skriv en kommentar17. november 2011
Event: Livets gyldne dråber
Den 6. januar 2012 kl. 18.30 afholdes eventen “Livets gyldne dråber”. Champagne-sommelier Ulrik Henriksen vil holde 1½ times foredrag om champagne.
Ulrik vil bl.a. tale om hvad der kendetegner eksklusiv champagne, brygningsmetoder og hvad du skal kigge efter når du køber champagne.
Under foredraget smager du 4 forskellige enestående Bollinger-champagner, så du lære de forskellige nuancer at kende.
Læs mere om eventen og reserver en plads
Da eventen også er for mænd, er du velkommen til at tage en veninde, kollega eller kæreste med.
Skriv en kommentar