23. oktober 2011

Event: En gastronomisk oplevelse af sjældent karakter

Lørdag den 12. november 2011 kl. 17.30 afholdes eventen ”En stjernemenu bliver til” hos Michelin-restauranten formel B på Vesterbro.

Michelin-kokken Kristian Møller holder et fascinerende og sjældent foredrag om, hvilke overvejelser kokkene bag formel B gør sig når de sammensætter en Michelin-menu. At få en stjerne i guide Michelin er forbeholdt eliten indenfor danske gastronomi. Kristian vil i løbet af foredraget tale om:

Hvor og hvad de bliver inspireret af?
Kompleksiteten bag en Michelin-menu
Hvad der gør deres Michelin-menu unik?

Efter foredraget vil du som en af de få i Danmark, få serveret en enestående 6-retters Michelin-menu med tilhørerende vine. Michelin-menuen er skræddersyet specielt til dig og de andre deltager fra netværket Sakana.

Som medlem af nyhedsbrevet får du mulighed for at deltage i eventen for KUN 1895 kr dvs. du spare 500 kr.
Tilbuddet gælder frem til søndag den 30. oktober 2011 kl. 24.00, du skal blot taste rabatkoden Kristian.

Læs mere om eventen her og reserver en plads

Da eventen også er for mænd, er du velkommen til at tage en veninde, kollega eller kæreste med.

Skriv en kommentar

21. oktober 2011

En stjernemenu bliver til

Er du bevist om at formel B ikke længere har en Michelin-menu på deres menukort?

I januar 2010 gennegik køkkenet hos formel B en større renovering, da de genåbnede i februar var det ikke længere muligt som privatperson at bestille deres Michelin-stjernemenu. I stedet valgte kokkene bag formel B, at satse på enkel og god mad.

Som noget helt exceptionelt vil Kristian Møller og Rune Jochumsen gøre en undtagelse, de vil sammensætte en udsøgt 6-retters Michelin-menu med vine til dig og de andre deltagere fra gourmetnetværket Sakana.

Lørdag den 12. november 2011 kl. 17.30 har du mulighed for at møde Michelin-kokken Kristian Møller ansigt til ansigt hos formel B. Kristian holder et 45 minutter foredrag om sin passion for Michelin-menuer, han kommer bl.a. ind på hvordan du sammensætter en harmonisk menu, hvor der er en rødtråd.
Han taler også om hvilke kriterier der skal være opfyldt før de er tilfredse.
Efter foredraget vil du som en af de få i Danmark, få serveret en enestående 6-retters Michelin-menu med tilhørerende vine.

Som madblogger får du mulighed for at deltage i eventen for KUN 1895 kr dvs. du spare 500 kr.
Tilbuddet gælder frem til søndag den 30. oktober 2011 kl. 24.00, du skal blot taste rabatkoden Kristian.

Da eventen også er for mænd, er du velkommen til at tage en veninde, kollega eller kæreste med.

Læs mere om eventen her og reserver en plads

Skriv en kommentar

20. oktober 2011

Min favorit køkkenredskab til sushi

Jeg har et køkkenredskab som jeg ikke kan undvære når jeg laver sushi.
Det er min hangiri som jeg har købt i Kappabashi street i Tokyo, en kilometerlang gade hvor du kun kan købe køkkenudstyr.

Min hangiri er lavet af træ, og den bruges kun til at blande risen med eddikemarinade og afkøle sushiris. Træ er som bekendt levende, og denne risskål er uundværligt, hvis du vil opnå et perfekt resultat. Risen bliver helt perfekt, når de enkelte riskorn vendes flere gange i marinaden og efterfølgende vendes med et par minutters mellemrum for af blive afkølet.

Skriv en kommentar

19. oktober 2011

Cocktails at Rubys

Nu er det vidst ved at være tid til at afholde den første event ”Cocktails & Fun”.
Vi mødes lørdag den 19. november 2011 kl. 20.30 på Rubys, så er det stadig til at få en god plads.
Der er ingen program og det er ganske uformelt. Kom og mød andre kvinder i hyggelige omgivelser, hvor den står på hyggesnak og networking.
Eventen slutter officielt kl. 23.00, har du lyst til at forsætte videre i byen, så er du velkommen til det.

Du er velkommen til at tage en veninde med.

Tilmeld dig eventen på Facebook gruppen ”Cocktails & Fun” det er ganske gratis.

Skriv en kommentar

18. oktober 2011

Sådan skaber du en middag der er en Michelin-stjerne værdig

Det behøver ikke at være svært, at sammensætte en lækker gourmetmiddag hjemme i dit eget køkken.

Den 12. november 2011 kl. 17.30 afholdes en ganske særlig event “En stjernemenu bliver til”.

Som noget helt enestående har Michelin-kokken Kristian Møller fra formel B indvilliget i, at holde et 45 minutters foredrag om sit arbejde som Michelin-kok.
Kristian Møller fortæller om hvilke overvejelser kokkene bag formel B gør sig, når de sammensætter en Michelin-menu. Han vil bl.a. tale om følgende.

Hvad de betragter som kvalitet indenfor fødevarer?
Hvad betyder årstiderne for valg af råvarer?

En viden som du kan får stor glæde af næste gang du handler ind til en lækker middag.

For virkelig, at få et indblik i en verden forbeholdt Michelin-kokke serveres en unik 6-retter Michelin-menu med tilhørende vine. En menu som Kristian Møller og Rune Jochumsen har sammensat kun til dig og de andre deltagere fra netværket Sakana.

Kom og få en ganske unik og fantastisk aften i selskab med nogle af Danmarks bedste kokke, en aften hvor sanserne bliver forkælet.

Læs mere om eventen ”En stjernemenu bliver til” og reserver en plads

Du er velkommen til at tage en veninde, ven eller kæreste med.

Skriv en kommentar

14. oktober 2011

Nu er det ved at være sidste chance……

Tilmeldingsfristen til eventen ”H.W. Larsen’s unikke køkkentøj” udløber kl. 24.00 i aften.

Onsdag den 19. oktober 2011 kl. 17.30 afholdes eventen ”H.W. Larsen’s unikke køkkentøj”. En aften hvor det står i køkkenredskabernes tegn.
Eksperten i køkkenredskaber Benjamin Jensen byder velkommen kl. 17.30 med velkomstgodter.
Kort efter holder Benjamin 1½ times et fascinerende foredrag om 10 forskellige køkkenredskaber som du bør eje.

Benjamin vil tale om følgende:

Gammeldags bordhakker til dig, der savner hakkekød af god kvalitet, og er derfor ivrig efter at kaste dig ud i at lave hjemmelavet hakkekød.

Tagine der egner sig perfekt til langtidsstegning under keramik låg, den er som skabt til den kolde tid vi går i møde.

Keramisk kniv, som du ved så har Raw food bølgen også ramt Danmark, og denne kniv er oplagt til dette formål.

Røgpistol til dig der f.eks. er vild med røget laks. Den kan bruges til rygning af forskellige lækre råvarer i patentglas. Det ser også rigtig godt ud mens det foregår.

Dehydrater, som er det helt store hit i øjeblikket, den bruges til at tørre frugt, kød og meget andet.

Mandolin – til dig, der er vild med grønt der er skåret tynd.

Santoku kniv, Tojiro – pt. er der størst interesse for den model, og med god grund.

Keramisk stryge stål – den er uundværligt til skærpning af alle slags knive.

Champignon kniv m. børste – Tiden nærmer sig hvor svampene i skoven er modne til plukning – det lille redskab er beregnet til det.

Julienne kniv – et lille redskab der får mange ting til at se ekstra lækkert ud.

Efter foredraget har du mulighed for at købe køkkenudstyr til attraktive priser.

Kom og lad dig inspirere af de nyeste tendenser indenfor køkkenudstyr for KUN 150 kr. Læs mere om eventen her.

Skriv en kommentar

11. oktober 2011

H.W. Larsen’s fortryllende verden

Nu er der KUN 3 dage tilbage til tilmeldingsfristen til eventen “H.W. Larsen unikke køkkentøj“.

Tilmeldinger til eventen tikker ind, så du skal skynde dig, hvis du vil sikre dig en af de 9 ledige pladser.

Til dig der ikke er helt med på hvad jeg taler om.

Onsdag den 19. oktober 2011 afholdes eventen “H.W. Larsen unikke
køkkentøj.

Kl. 17.30 byder eksperten i køkkenredskaber Benjamin Jensen velkommen med lidt velkomstgodter. Kort efter holder Benjamin et spændende foredrag i 1½ time om 10 køkkenredskaber, som du bør eje for at have det perfekte køkken.

Benjamin har løftet sløret en anelse, han vil bl.a. tale om følgende:

Mandolin – til dig, der er vild med grønt der er skåret tynd.

Santoku kniv, Tojiro – som ses på billedet. Pt. er der størst interesse for den model, og med god grund.

Keramisk stryge stål – den er uundværligt til skærpning af alle slags knive.

Champignon kniv m. børste – Tiden nærmer sig hvor svampene i skoven er modne til plukning – det lille redskab er beregnet til det.

Julienne kniv – et lille redskab der får mange ting til at se ekstra lækkert ud.

Efter foredraget kan du købe køkkenredskaber til attraktive priser.

Kom og lad dig inspirere af de nyeste tendenser indenfor køkkenudstyr for KUN 150 kr. Læs mere om eventen her.

Du er selvfølgelig velkommen til at tage en veninde med.

PIIST: Du har nu mulighed for at overraske en veninde, kollega eller en søster med et gavekort til en eller flere af vores events. Vi har mulighed for at udstede gavekort der sendes med posten.

Skriv en kommentar

10. oktober 2011

Femina Livsstilsmesse 2011

Femina livsstilsmesse blev afholdt i weekenden i Forum. Det var en ret sjov oplevelse. Min assistent Mikkel (som ses på billedet) og jeg fik talt med rigtig mange skønne kvinder.

Skriv en kommentar

6. oktober 2011

Ses vi på Feminas livsstilsmesse?

Den 7-9. oktober 2011 afholdes Femina livsstilsmesse i Forum.
I år får Sakana – gastronomi i stiletter en stand på den meget populære messe. Det glæder jeg mig utrolig meget til, her får vi mulighed for at hilse på mange nye spændende personer samtidig med, at der bliver sat fokus på mange af de eksklusive og unikke gourmetevents som vi stabler på benene i løbet af et år.
Hvis du ikke har de store planer den weekend, så synes jeg at du skal kigge forbi stand 250 og sige hej.

PIISST: Til jer der er helt vilde med sushi, så tager jeg et par eksemplarer med af min seneste kogebog ”Matcha, omakase og sushi – for alle der værdsætter god mad” med på messen.

Skriv en kommentar

4. oktober 2011

Butikken der har alt

Her forleden fik jeg fat i H.W. Larsens nyeste katalog, der lander her en af dagene i deres forretning.
Katalog er måske et forkert ord, det er nærmere en bog på ikke mindre en 746 sider, der indeholder køkkenudstyr til restaurationsbranchen i alle afskygninger fra A til Å.

Eksperten i køkkenredskaber Benjamin Jensen glæder sig vild meget til eventen H. W. Larsen unikke køkkentøj, der afholdes den 19. oktober 2011 kl. 17.30. Benjamin vil afholde 1½ times passioneret foredrag om hvilke 10 køkkenredskaber du bør eje for, at have det perfekte køkken.

Jeg har spurgt Benjamin om han ikke kan løfte sløret en anelse, han bl.a. vil tale om:

Gammeldags bordhakker til dig, der savner hakkekød af god kvalitet, og er derfor ivrig efter at kaste dig ud i at lave hjemmelavet hakkekød.

Tagine der egner sig perfekt til langtidsstegning under keramik låg, den er som skabt til den kolde tid vi går i møde.

Keramisk kniv, som du ved så har Raw food bølgen også ramt Danmark, og denne kniv er oplagt til dette formål.

Røgpistol til dig der f.eks. er vild med røget laks. Den kan bruges til rygning af forskellige lækre råvarer i patentglas. Det ser også rigtig godt ud mens det foregår.

Dehydrater, som er det helt store hit i øjeblikket, den bruges til at tørre frugt, kød og meget andet.

Efter foredraget har du mulighed for at købe køkkenudstyr til attraktive priser.

Kom og lad dig inspirere af de nyeste tendenser indenfor køkkenudstyr for KUN 150 kr. Læs mere om eventen her.

PIISST: Fik jeg nævnt at H.W. Larsen servere lidt velkomstgodter lige inden foredraget starter.

Skriv en kommentar