Medlemskab

Hvad får du ud af et medlemskab?

Du får direkte adgang til 4 eksklusive japanske gourmetevents.

Sake event: du får udvidet dit kendskab til Kunshu sake. Du får spændende foredrag og smagning af sake Shoshu.

Flere eksklusive og unikke events er på vej.

Tilsammen udgør de 4 events en unik kvalitetsstemplet oplevelse til dig i 2016.

For at deltage i de 4 events, skal du ved tilmelding betale et deltagergebyr til medlemsprisen.

Du kan melde dig ind i Sakana når som helst på året, og dit medlemskab løber i et år fra den dato du tegner et medlemskab.

Hvordan tilmelder jeg mig en event?

Så snart du har tegnet et års medlemskab modtager du en bekræftelse med et link. Når du klikker på linket kan du oprette en profil ved at udfylde brugernavn og mail. Herefter modtager du en mail med adgangskode, og du kan nu logge dig ind på Sakana og tilmelde dig alle 4 events, for derved at sikre dig en plads.

Er du ikke medlem har du mulighed for at deltage i 4 events mod at betale deltagergebyr. Tilmeldingen sker ved at klikke på ”tilmeld” ud for de forskellige events.

Hvad koster Gastronomiens Perler?

Et års medlemskab, der giver dig adgang til 4 unikke og eksklusive events til attraktive medlemspriser.

Din pris for medlemskabet er 85 kr i kvartalet i alt 340 kr om året.

Du har mulighed for at betale på 3 måder

Betal hele beløbet på én gang
Kun 340,-
Betal her

Betal i 2 lette rater med 30 dages mellemrum
Kun 240,- pr. betaling (i alt 480,-)
Betal i 2 rater her

Betal i 4 lette rater med hver 30 dages mellemrum
Kun 165,- pr. betaling (i alt 660,-)
Betal i 4 rater her

 

Gastronomiens perler

Gastronomiens perler er et årligt medlemskab til dig, der længes efter at opleve Japanske kokke in action, få viden om de ypperste råvarer og besøge forhandlere og producenter af gourmetvarer.

Gastronomiens perler er din personlige adgangsbillet til 5 enestående gourmetoplevelser sammen med kvinder og mænd, der, som dig, er lidenskabeligt optaget af gourmetmad.

Hvem er du?

  • Til dig, der drømmer om at møde og opleve japanske kokke.
  • Til dig, der er ivrig efter at høre japanske kokke fortælle om, hvilke tanker og overvejelser de gør sig i deres arbejde som kok.
  • Til dig, der higer efter at komme behind the scene hos en forhandler eller en producent af gourmetråvarer.
  • Til dig, der søger detaljeret viden om gourmetråvarer.
  • Til dig, der længes efter at forkæle din krop med sanselig japansk gourmetmad.
  • Til dig, der elsker at pirre og udfordre dine smagsløg med nye fortryllende smagsoplevelser.
  • Til dig, der elsker unikke gourmetevents hvor alt er arrangeret fra A til Z.

Hvad får du ud af at deltage?

  • Du kommer til at stå ansigt til ansigt med japanske kokke, forhandlere og producenter.
  • Du får et indblik i en travl hverdag hos nogle af de bedste kokke, forhandlere og producenter samt indsigt i, hvad der er vigtigt for dem.
  • Du får ekspertviden om forskellige eksklusive produkter, og hvad der gør produkterne unikke.
  • Du vil møder kvinder og mænd med et lidenskabeligt forhold til gourmetmad, og som synes, det er fantastisk at fordybe sig i gastronomi.

Værtinden ved hver event er Zoë Escher, stifter, sushikok, foredragsholder og forfatter til kogebogen ”Matcha, omakase og sushi”. Zoë Escher har tidligere lavet catering hos kendisser i Bel Air, Beverly Hills og Hollywood. Udråbt til Danmarks sushi-ekspert nr. 1 af Irma, lavet sushi og japanske retter som personalemad til restaurant Geranium. Holdt åbningstalen til Formland Spring 2016.
Læs mere om mig her